OVNL is terug! Lees voor meer uitleg en veelgestelde vragen dit topic.

Wat eten we vandaag?

Op zoek naar een reisgenoot? Op zoek naar ander contact? Gewoon wat te zeggen? Doe het hier!
Gebruikersavatar
Daantje
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 5454
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Daantje »

Couscous salade met bosui, paprika, komkommer, feta, studenrenhaver en rucola

Variant op Z2N
Gebruikersavatar
Suus
Berichten: 44363
Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Suus »

Ovenkip met patat en chipotle relish.
Rame à l'approche
Gebruikersavatar
Z2N
Berichten: 9046
Lid geworden op: za 10 mar 2012, 23:51
Locatie: Zeist

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Z2N »

Daantje schreef: ma 14 sep 2020, 21:44 Couscous salade met bosui, paprika, komkommer, feta, studenrenhaver en rucola

Variant op Z2N
En, beviel het? Want ik vond hem best appetijtelijk!

Vandaag was het, als gevolg van hitte en oververmoeidheid door mijn longrevalidatie kipschitzel met gebakken tomaat en aardappelsalade.
Everyone has a Plumbus in their home.
Flickr!
Gebruikersavatar
Hainje
Berichten: 10634
Lid geworden op: za 31 aug 2013, 14:40
Locatie: Tilburg
Contacteer:

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Hainje »

Le Ap heeft tegenwoordig in het vleesvervangerschap eigen merk spekjes. Ze zien er niet heel erg uit als spekjes, maar ruiken zeker zo wel. En de smaak komt ook aardig in de buurt van echt dood beescht.

Ik ga het vaker kopen.
♪♫ Graai, Pak, Grijp, Jat, Naai, Pik en Bedonder ♪♫
Gebruikersavatar
Daantje
Oud-beheerder OVNL
Berichten: 5454
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Daantje »

Z2N schreef: di 15 sep 2020, 19:37
Daantje schreef: ma 14 sep 2020, 21:44 Couscous salade met bosui, paprika, komkommer, feta, studenrenhaver en rucola

Variant op Z2N
En, beviel het? Want ik vond hem best appetijtelijk!

Vandaag was het, als gevolg van hitte en oververmoeidheid door mijn longrevalidatie kipschitzel met gebakken tomaat en aardappelsalade.
Ik twijfelde of studentenhaver met feta combineert maar dat gaat best goed. Ik vond het wel een droge hap. Volgende keer zou ik nog avocado toevoegen denk ik of tomaat wat jij had.
Gebruikersavatar
Z2N
Berichten: 9046
Lid geworden op: za 10 mar 2012, 23:51
Locatie: Zeist

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Z2N »

Ik had inderdaad cherrytomaatjes erdoorheen, in partjes. Dat bracht wat vocht in het gerecht.
Everyone has a Plumbus in their home.
Flickr!
Gebruikersavatar
Suus
Berichten: 44363
Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
Locatie: Delfshaven

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door Suus »

Pittige koolsoep met rijstnoedels en garnalen (die ik zelf moest pellen, want volgens de Marokkaanse visboer op de markt worden er op dit moment in Marokko amper garnalen gepeld door de zoveelste lockdown).
Rame à l'approche
Gebruikersavatar
BCh
Berichten: 10
Lid geworden op: do 29 nov 2018, 15:56

Re: Wat eten we vandaag?

Bericht door BCh »

Restjes van sperziebonen, kipfile, rijst, pepertjes en dat door elkaar. Had zoveel dat we morgen ook van kunnen eten
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 1 gast