Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Een lauwe ongebakken Sofine spinazieschnitzel.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6480
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Klinkt wel heel lekker ook
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39216
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Is ook veel te lekker, da's precies het probleem
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag?
Schabowy, want dat was alweer een paar weken geleden
Re: Wat eten we vandaag?
Helaas ben ik nuchter en smaakte het matig.
Re: Wat eten we vandaag?
Aardbeienvlaai
Re: Wat eten we vandaag?
Het moeten toch welhaast broer en zus zijn, kan bijna niet anders.
Re: Wat eten we vandaag?
Die je at vandaag ja?
Hier heb ik zojuist ontbeten met 2 eier-bacon-tortillas
Hier heb ik zojuist ontbeten met 2 eier-bacon-tortillas
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6480
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Couscous salade met nectarine, venkel, pijnboompitten, bosui, rucola en dressing van olijfolie, limoen, munt en peper met foccacia
Re: Wat eten we vandaag?
Eigenlijk had ik vanavond pasta met spinazie en garnalen willen eten (want heb namelijk een prachtige bundel spinazie voor bijna niets gekocht op de markt zaterdag), maar toen kreeg ik gisteren bij een bezoek aan mijn ouders opeens spinazie voorgeschoteld
Om niet helemaal Popeye te worden daarom vanavond maar aardappelschijfjes met prei en gehakt.
Om niet helemaal Popeye te worden daarom vanavond maar aardappelschijfjes met prei en gehakt.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Te veel spinazie bestaat niet. On topic: ik heb net een Apfelstrudel de oven in gestoken.
Re: Wat eten we vandaag?
Spanakopita, ook lekker, maar daar zou ik geen appel en rozijnen bij doen.
Re: Wat eten we vandaag?
Zeker wel. Samen met bleekselderij de enige groente die volledig uitgeroeid mag worden.
Ik doe ook maar wat
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39216
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Niks mis met spinazie, maar teveel nitraathoudende groente achter elkaar schijnt niet gezond te zijn. Dus logische keuze van Suus.
Sowieso, ik vindt het zelf ook niks twee dagen nagenoeg hetzelfde te eten. Als het dan al zo uitkomt dat ik twee dagen iets met aardappels en vlees eet, dan zorg ik er in ieder geval voor dat ik er andere groente bij heb.
Maar blijft toch goed vooraf nadenken voor het avondeten in een eenpersoonshuishouden.
Sowieso, ik vindt het zelf ook niks twee dagen nagenoeg hetzelfde te eten. Als het dan al zo uitkomt dat ik twee dagen iets met aardappels en vlees eet, dan zorg ik er in ieder geval voor dat ik er andere groente bij heb.
Maar blijft toch goed vooraf nadenken voor het avondeten in een eenpersoonshuishouden.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6480
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Wat Daniël zegt had ik eerst ook wel maar als ik iets lekkers heb gemaakt, maakt het me inmiddels eigenlijk niet zoveel uit dat ik twee dagen achter elkaar hetzelfde eet. En dat is vaak nog wel het meest praktische eigenlijk.
Re: Wat eten we vandaag?
Sinds ik regelmatig harira maak is de bleekselderij bij mij niet meer aan te slepen
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39216
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
@Daantje: Ik heb om die reden een aantal jaar geleden de wasdroger de deur uit gedaan en de vrijgekomen ruimte in de keuken gevuld met een tafelmodel vriezer.
En sindsdien kook ik van gerechten die je niet voor één persoon kunt maken gewoon standaard twee porties, waarvan er dan eentje in een bakje de diepvries in gaat.
Werkt in vrijwel alle gevallen prima en de zaterdag is nu dan doorgaans kliekjesdag waarop ik dan even wat opwarm.
En sindsdien kook ik van gerechten die je niet voor één persoon kunt maken gewoon standaard twee porties, waarvan er dan eentje in een bakje de diepvries in gaat.
Werkt in vrijwel alle gevallen prima en de zaterdag is nu dan doorgaans kliekjesdag waarop ik dan even wat opwarm.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag?
Wat bleekselderij betreft ben ik het dan weer volledig met je eens. Jakkes.
Ik eet wel vaker drie dagen hetzelfde, omdat ik op dag 1 vaak netjes de portie in tweeën deel en dan op dag 2 minder honger heb. Maar daar word ik inderdaad niet per se altijd gelukkig van. Soms maak ik een hybride gerecht met een deel vers en een deel restje, maar dan zit je dus nóg langer met restjes.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 20 gasten