Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Da's voor als je zin hebt in zoetigheid, maar die Mr. Long is een dikke aanrader :Y
Re: Wat eten we vandaag?
Navelsinaasappels. Njum.
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Zelfgebakken pizza, met zelfgekneed deeg. :D
Re: Wat eten we vandaag?
Heb je het ook op een vinger rond laten draaien?
Ik had zelf een stukje zalm op de huid gebakken met scandikruiden.
Ik had zelf een stukje zalm op de huid gebakken met scandikruiden.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Het restaurant van het Van der Valkhotel in Dordrecht serveert de Dame Blanche op een bijzondere manier: er ligt een holle bol witte chocolade met ijs daarin in een diep bord. Zodra de ober de warme chocoladesaus erover giet smelt de bol gedeeltelijk, zodat deze bovenaan opent en je het ijs kan eten. :D
"Wacht niet tot vandaag een goede dag wordt. Maak er vandaag een goede dag van." - Omdenken, 2022
Re: Wat eten we vandaag?
Vreetfestijn bij Sumo
Re: Wat eten we vandaag?
Nee, zo bedreven ben ik er nog niet in. Maar ik was allang blij dat ik een mooi deeg had dat niet plakte, geen gaten trok en mooi rees. :DSuus schreef:Heb je het ook op een vinger rond laten draaien?
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Pré kerstdiner, rollade, stoofpeertjes, pomme duchesse, bimi en salade
De rollade was iets te droog maar de stoofpeertjes waren echt heel lekker
De rollade was iets te droog maar de stoofpeertjes waren echt heel lekker
Re: Wat eten we vandaag?
Haha ik heb ook zoiets soortgelijks gegeten van de appie heijn alleen dan zonder bimi. Heerlijk was het bij mij. *O* Had jij het ook van de blauwe super?Daantje schreef:Pré kerstdiner, rollade, stoofpeertjes, pomme duchesse, bimi en salade
De rollade was iets te droog maar de stoofpeertjes waren echt heel lekker
Re: Wat eten we vandaag?
Sarmale *O*
Re: Wat eten we vandaag?
Ik zit aan de kerstbrunch, al is het eigenlijk ontbijt.
Met čorba, kopkaas (tobă) en een drie liter fles wodka at the side :') _O-
#romaniatam #dadanicioproblema *O*
Met čorba, kopkaas (tobă) en een drie liter fles wodka at the side :') _O-
#romaniatam #dadanicioproblema *O*
Re: Wat eten we vandaag?
Kijk, dat noemen we nog eens een kerstmaaltijd. :pos:
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Re: Wat eten we vandaag?
Mijn oma maakte vroegah zure zult, dat is denk ik precies hetzelfde als kopkaas. Er zijn weinig dingen die ik niet lust, maar zure zult sla ik met plezier over.
Maar eh: geniet ervan! Feliz navidad enzo.
Maar eh: geniet ervan! Feliz navidad enzo.
Re: Wat eten we vandaag?
Mjah, het was te doen. En heey, je moet nieuwe culturen ontdekken hè *O*
Re: Wat eten we vandaag?
Mijn ervaring is, dat zo'n beetje alles te doen is met voldoende wodka. En dat drie liter daarbij toereikend is — afhankelijk van het aantal disgenoten, uiteraard.
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Afhankelijk van hoe je het precies berekent zijn dat er 3,5-4 :Y
Re: Wat eten we vandaag?
Hoofdgang was kalkoengebraad met rode kool, aardappelgratin, appelmoes en stoofpeertjes. Dit jaar geen spruitjes, maar er was ook geen regenboogspruitjespakket bij de Ap en Jumbo dit jaar.
Tongenworst sla ik wel met plezier over. Die bloedsmaak kan ik niet zo waarderen. Ik heb dat ook al een tijd niet meer gezien in de supermarkt.
Zure zult vond toen ik klein was altijd wel lekker op brood. Heb het echter al een tijd niet meer op, kan het wel eens meenemen in de supermarkt.Tom024 schreef:Mijn oma maakte vroegah zure zult, dat is denk ik precies hetzelfde als kopkaas. Er zijn weinig dingen die ik niet lust, maar zure zult sla ik met plezier over.
Maar eh: geniet ervan! Feliz navidad enzo.
Tongenworst sla ik wel met plezier over. Die bloedsmaak kan ik niet zo waarderen. Ik heb dat ook al een tijd niet meer gezien in de supermarkt.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
De stoofpeertjes stonden hier ook op het menu, maar het hoofdgerecht was al zo veel dat we de stoofpeertjes maar tot morgen bewaren.
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39191
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Hier was het gisteren en tomaat-gegrilde paprikasoep met kokosroom vooraf. Als hoofdgerecht honing-mosterd beenham met aardappelgratin, gegrilde spruitjes en witlof in ham/kaas gerold.
Tot slot als nagerecht mini-apfelstrudel met vanille roomijs, custardsaus en slagroom.
Tot slot als nagerecht mini-apfelstrudel met vanille roomijs, custardsaus en slagroom.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Re: Wat eten we vandaag?
Spiegelei.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Kerstavond hadden we een lunch met mini saucijzenbroodjes, broodjes hamburger, pasteitjes en gevulde eieren.
Gisteren kaasfondue en vanavond gaan we pizza's bakken met de pizzarette :D
Gisteren kaasfondue en vanavond gaan we pizza's bakken met de pizzarette :D
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6468
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Jep alleen de stoofpeertjes wel zelf geschild en bereid :)busfanNL schreef:Haha ik heb ook zoiets soortgelijks gegeten van de appie heijn alleen dan zonder bimi. Heerlijk was het bij mij. *O* Had jij het ook van de blauwe super?Daantje schreef:Pré kerstdiner, rollade, stoofpeertjes, pomme duchesse, bimi en salade
De rollade was iets te droog maar de stoofpeertjes waren echt heel lekker
Re: Wat eten we vandaag?
Ik had gisteren om 15:15u kerstdiner met witlof, rollade en gratin, en al voor 16u stonden de eerste gasten al voor de deur te trappelen voor hun kerstdiner :')
Ik doe ook maar wat
Re: Wat eten we vandaag?
De AH waar ik werk heeft het wel. Ligt meestal in de bancarella's van de deli-afdeling (dus waar het vers gesneden spul ligt).Suus schreef:Tongenworst sla ik wel met plezier over. Die bloedsmaak kan ik niet zo waarderen. Ik heb dat ook al een tijd niet meer gezien in de supermarkt.
🍉
Re: Wat eten we vandaag?
Een steeds groter deel daarvan is gereserveerd voor soepworsten, lokale vleeswaren en vegavleeswaren zoals doperwtenworst. Maar ik zal nog eens goed kijken binnenkort.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Bing [Bot] en 58 gasten