Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Dank voor de tip. Milka?
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Vandaag had ik een relatief luxe avondmaaltijd met hummus, gegrilde groenten en kippenvlees. Tussendoor kwam de Keulse politie ook nog even buurten omdat een kraanmachinist levensgevaarlijke capriolen ging uithalen boven op zijn werkplek.
"Wacht niet tot vandaag een goede dag wordt. Maak er vandaag een goede dag van." - Omdenken, 2022
Re: Wat eten we vandaag?
Ik gok dat het dertig jaar geleden is dat ik ze voor het laatst heb gegeten, maar plots zie je ze dan weer liggen in de supermarkt: Tuc'jes.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6483
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Nee joh die zijn er nog steeds is altijd onze snack in de zomer voor na het roeien. Compact mee te nemen en een beetje zout voor na het zweten.
Re: Wat eten we vandaag?
TUCjes zijn nooit weggeweest
Re: Wat eten we vandaag?
Hier hebben we altijd wel Tuc in huis, ook lekker op de camping
Re: Wat eten we vandaag?
Ook bij ons eten wij regelmatig nog Tucs. Lekker en handig om mee te nemen.
zij/haar/hen/hun
Re: Wat eten we vandaag?
Vandaag een gratis appel op kosten van VUUR.
Re: Wat eten we vandaag?
Altijd leuk die verkiezingen, zeker als je al gestemd hebt gewoon de goodies aannemen.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6483
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Ik maakte dit recept https://blijebuikrecepten.nl/romige-gno ... ctosevrij/
En daarbij at ik voor het eerst gebakken gnocchi en ik vond het echt lekker, krokante buitenkant en zacht van binnen, echt een keer proberen
En daarbij at ik voor het eerst gebakken gnocchi en ik vond het echt lekker, krokante buitenkant en zacht van binnen, echt een keer proberen
Re: Wat eten we vandaag?
Jammer dat Bram Ladage geen patat / friet meer verkoopt zonder schil .
Re: Wat eten we vandaag?
Kersenijs van de lokale kersenboer die hier tussen Oudewater en Hekendorp zit.
zij/haar/hen/hun
Re: Wat eten we vandaag?
Vandaag ook langs de kersendealer geweest, daar hebben ze helaas geen ijs.
Re: Wat eten we vandaag?
Waarom dat dan?
Ik kan je je ergernis voorstellen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ik heb vanavond twee pannenkoeken gebakken en opgegeten.
Iemand ervaring met het bewaren van het beslag in de koelkast om er enkele dagen later het bakken van pannenkoeken mee voort te zetten?
Blijft dit goed, in een maatbeker met vershoudfolie erover, voor een dag of vier?
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 39251
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Geen ervaring mee, maar is het niet veel praktischer om van dat beslag nog wat meer pannenkoeken te bakken en juist die te bewaren? Dat bewaart een stuk makkelijker immers.
Die pannenkoeken kan je eventueel zelfs nog invriezen, blijven ze nog langer goed, dat hoef je met het beslag niet te proberen.
Die pannenkoeken kan je eventueel zelfs nog invriezen, blijven ze nog langer goed, dat hoef je met het beslag niet te proberen.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6483
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag?
Vier dagen zou ik niet doen, zou max een dag of twee doen en verder idd wat Daniël zegt. Ik bak altijd een hele stapel en vries die in porties in aluminiumfolie in.
Re: Wat eten we vandaag?
Normaal bak ik het beslag op inderdaad. Is het restant meestal ontbijt de volgende ochtend. Daar had ik nu even geen tijd voor, vandaar deze oplossing bedacht.
Dank voor de tips. Zal kijken wat ik doe. Misschien morgenochtend bakken.
Re: Wat eten we vandaag?
Omdat ze nu eindelijk patat / friet hebben waar mijn maag goed tegen kan. Alleen bakken ze ook stukken schil mee. En daar ben ik al eens twee keer goed ziek van geweest (mijn maag kan daar niet tegen).
Dus vandaar de ergernis.
Re: Wat eten we vandaag?
Vorige week dinsdagavond het beslag afgebakken.. en ik leef nog steeds.
Ik had een volkorenbeslag.. dus die vlokken waren wat naar de bodem gezakt. Het zaakje zag er niet zo fris uit in de maatbeker, direct vanuit de koelkast. Even roeren en laten staan deed wonderen: normaal beslag te zien. Het rook niet slecht. Smaak was uiteindelijk wel okay.
Maar, in één keer opbakken is wel handiger dan twee keer kort achter elkaar achter die pan te moeten staan. Vind ik.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vandaag rijst met een kipkerrie saus, die eind april de vriezer in is gegaan, gegeten. Vers uitje, 4 teentjes rosé knoflook en een rode paprika erbij gewokt.
Re: Wat eten we vandaag?
Ik was weer bij Café Marseille, zo fijn daar
Vandaag was de special een zwaardvisfilet, met een tomatensalade en frietjes.
Vandaag was de special een zwaardvisfilet, met een tomatensalade en frietjes.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Ja - wat is het nou?
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 67 gasten