OVNL wordt 13!

Alle mededelingen over OVNL
Plaats reactie
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8567
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

OVNL wordt 13!

Bericht door webguy »

Het is bijna zover, op 12 maart is OVNL jarig en wordt 13 jaar! Ouders onder ons weten het wel, pubers zijn duur. Geef jij OVNL een verjaardagscadeautje in de vorm van een donatie?

Om onze kwaliteit te behouden en verder te vergroten moeten we investeren. We verdienen nu alleen geld met advertenties. Eén van de doelen van het oprichten van de stichting is dat het makkelijker wordt om te doneren. Als je doneert krijg je in ruil daarvoor de optie om geen advertenties meer te hoeven zien. Hier kan je zelf voor kiezen. Als je OVNL een warm hart toedraagt en je niet stoort aan advertenties, kun je ook doneren en advertenties op de site blijven zien. Het minimum bedrag voor een donatie voor het afkopen van advertenties is €15,- per jaar. Meer mag natuurlijk altijd.

Hoe werkt het?
Gebruik de betaallink of QR code om via iDeal geld over te maken. Je kan ook geld overmaken naar NL14 INGB 0009 4182 74 tnv Stichting OV In Nederland. In beide gevallen stuur je daarna webguy een PB met je naam en rekeningnummer zodat hij de betaling kan koppelen. Geef ook aan of je wel of niet advertenties wil afkopen. Je ontvangt een factuur en we voegen de speciale donateursgroep aan je profiel toe.

Waar gaat mijn geld naar toe?
We willen als Stichting open zijn over hoe we je donatie besteden. Binnenkort publiceren we de begroting en aan het eind van het jaar publiceren we het jaarverslag. In het kort gaat al het geld naar de server om het forum en de wiki draaiend te houden en verder de minimale kosten om de stichting draaiend te houden (denk aan bankrekening en andere verplichte kosten). Onze inkomsten zijn enkel advertenties en donaties, daarnaast hebben we een kleine buffer opgebouwd de laatste jaren.


Klik hier om te doneren!

of scan de code

Afbeelding
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8567
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: OVNL wordt 13!

Bericht door webguy »

Bedankt allemaal voor alle donaties tot nu toe! We hebben tot nu toe bijna 300 euro opgebracht, veel meer dan we verwacht of begroot hadden.

Ik kreeg nog een paar opmerkingen/vragen over ANBI. Stichting OV in Nederland is vooralsnog geen ANBI, met name omdat de administratieve lasten nogal hoog zijn. Je kan je donatie dus niet bij de belasting aftrekken. De voordelen van ANBI zijn vooral te behalen op legaten en erfenissen, maar daar verwachten we bij jullie weinig van (hopen we!). We hebben de optie echter open gehouden bij de oprichting om dit in de toekomst mogelijk te maken.
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8567
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: OVNL wordt 13!

Bericht door webguy »

De barcode en link zijn aangepast - je kan weer doneren, mocht het eerder niet lukken :)
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 2 gasten