Doneren

Alle mededelingen over OVNL
Plaats reactie
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8628
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Doneren

Bericht door webguy »

Stiching OV in Nederland zorgt ervoor dat deze site blijft draaien: zowel het forum als de wiki en dat kost geld. De kosten zijn voor een groot deel de server waarop de site draait en voor een klein deel administratief (bankrekening en andere verplichte kosten). Een klein bedrag wordt opgehaald door dingen die worden gekocht na het klikken op een banner, maar we hebben ook donateurs nodig om de kosten te dekken. De details zijn te lezen in het jaarverslag van 2021.

Hoe werkt het?
Gebruik de betaallink of QR code om via iDeal geld over te maken. Je kan ook geld overmaken naar NL14 INGB 0009 4182 74 tnv Stichting OV In Nederland. In beide gevallen stuur je daarna webguy een PB met je naam en rekeningnummer zodat hij de betaling kan koppelen. Geef ook aan of je wel of niet advertenties wil afkopen. Je ontvangt een factuur en we voegen de speciale groene donateursgroep aan je profiel toe (dit overslaan mag uiteraard ook!)


Klik hier om te doneren!

of scan de code

Afbeelding
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8628
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: Doneren

Bericht door webguy »

De stand van 16 oktober 2022 is dat we 62 euro binnen hebben van de 700 euro die nodig is om de site draaiend te houden
webguy
OVNL-bestuurslid
Berichten: 8628
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:58
Locatie: Ede
Contacteer:

Re: Doneren

Bericht door webguy »

De stand van 25 december 2022 is dat we 943 euro binnen hebben van de 700 euro die nodig is om de site draaiend te houden! Kunnen we er 1000 euro van maken?

*O* *O* *O* *O*

Overweldigd, verrast, ongelofelijk en dankbaar zijn de woorden die in me opkwamen toen ik zojuist de administratie bijwerkte. Een aantal grote donaties en heel veel kleinere donaties hebben ons voorbij het doel gebracht dat voor 2022 in de begroting was opgenomen. Iedereen bedankt dat we dit samen hebben gedaan en OVNL levend kunnen houden, ook in de toekomst.

We zijn er echter nog niet. Je denkt - huh - we zijn het doel voorbij toch? Dat klopt, maar elke donatie blijft welkom om de buffers aan te vullen voor de toekomst en prijsstijgen op te kunnen opvangen. Per 1 september is de bankrekening bijna dubbel zo duur geworden, en per 1 januari stijgen de kosten voor de server ook. In de afgelopen 14 jaar hebben we een redelijke buffer opgebouwd, maar heel groot is deze ook niet nu we een stichting zijn. Daarom zou het mooi zijn om voor het einde van het jaar er 1000 euro van te maken om een sterk begin van 2023 te hebben. Na 1 januari zullen we onze aansporingen iets minder prominent maken (A)
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast