Jaarverslag 2022

Alle mededelingen over OVNL
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 38830
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Jaarverslag 2022

Bericht door Daniel »

Beste donateurs, forummers, meelezers, topicstarters, reageerders, reizigers, forenzen en enthousiastelingen,

We zijn wat later dan de bedoeling was met publiceren, vastgesteld was het namelijk keurig op tijd, maar hier is dan toch het jaarverslag 2022 van Stichting OV in Nederland.
Ondanks het bericht van een ruim jaar geleden dat we ons in een lastig jaar bevonden, door het sluiten van ons Google Adsense account, hebben we het jaar toch met een positief resultaat beëindigd. Dit was natuurlijk alleen mogelijk dankzij alle donaties van iedereen.
Onze nieuwe advertenties op het forum hebben inmiddels wel inkomsten opgeleverd, maar deze lopen nog altijd veel minder hard dan Adsense liep. De groei van onze reserves in het afgelopen jaar is weliswaar mooi meegenomen, maar we blijven ons sterk richten op donaties.
Immers heeft de stichting, net als iedereen, ook last van de stijgende prijzen mede door hoge energiekosten. Voldoende donaties zijn daarmee onontbeerlijk om de stijgende kosten te kunnen dragen zonder in te teren op onze reserves.

We hebben maar een keer per jaar een paar donaties nodig om de site in de lucht te houden. Het jaarverslag is ook een stukje openheid hierin om aan te tonen dat we het geld inderdaad goed besteden. Beheerders en bestuursleden verdienen niks en er waren het afgelopen jaar geen declaraties - alles ging op aan administratieve lasten en de kosten aan de server om het forum in de lucht te houden.

Doneren gaan we dus uitbreiden en dat ga je merken op zowel het forum en wiki. Donateurs die in 2022 gedoneerd hebben, gaan in september weer reclames zien en verliezen een kleurtje, tenzij ze weer doneren. Naast doneren hebben we nog altijd de mogelijkheid om te adverteren op het forum - mocht je een bedrijf of organisatie kennen voor wie dit interessant is - dan staan hier de voorwaarden en meer informatie.

Over de details van het jaarverslag mag je in dit topic je vragen en opmerkingen kwijt.

Namens het bestuur,

Daniel
Secretaris
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast