Jaarverslag 2023

Alle mededelingen over OVNL
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-bestuurslid
Berichten: 39408
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Jaarverslag 2023

Bericht door Daniel »

Beste donateurs, forummers, meelezers, topicstarters, reageerders, reizigers, forenzen en enthousiastelingen,

Halverwege het jaar, dus het is weer tijd voor een vers jaarverslag van de Stichting OV in Nederland.
Het jaar 2023 hebben we, ondanks stijgende server- en bankkosten, weer positief weten af te sluiten. Dat is mede te danken aan het enthousiasme waarmee jullie gedoneerd hebben: we ontvingen meer donaties dan ooit, waarvoor dank!

Het overschot op de jaarrekening komt ook dit jaar weer ten gunste van de reserves, zodat we eventuele tegenslagen in de toekomst kunnen opvangen en de mogelijkheid hebben om te investeren in uitbreiding van onze digitale infrastructuur ter ondersteuning van de groei van vooral de wiki.

Zoals vorig jaar al in het jaarverslag werd aangekondigd hebben er tevens enkele wijzigingen in het bestuur plaatsgevonden. Per 1 juli 2024 is Geert afgetreden als voorzitter van de stichting en heeft hij het bestuur verlaten. We zijn hem dankbaar voor de tijd en energie die hij gestoken heeft in het voorafgaande uitzoekwerk en het uiteindelijke oprichten van de stichting en het leiden daarvan in de eerste jaren.
Het stokje wordt overgenomen door Regenmaker die sinds 1 juli 2024 de rol van voorzitter op zich heeft genomen. Om het bestuur weer op de volledige sterkte te brengen treedt daarnaast forumbeheerder Tom024 toe als algemeen bestuurslid per 9 juni 2024.

Ook dit jaar kunnen jullie weer een donatiecampagne verwachten. Donateurs die in 2023 gedoneerd hebben, gaan in september weer reclames zien en verliezen een kleurtje, tenzij ze weer doneren. Naast doneren hebben we nog altijd de mogelijkheid om te adverteren op het forum - mocht je een bedrijf of organisatie kennen voor wie dit interessant is - dan staan hier de voorwaarden en meer informatie.

Over de details van het jaarverslag mag je in dit topic je vragen en opmerkingen kwijt.

Namens het bestuur,

Daniel
Secretaris
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast