Gedragsregels OV in Nederland

Alle mededelingen over OVNL
Gesloten
OVNL
Berichten: 25
Lid geworden op: vr 29 aug 2008, 10:50
Contacteer:

Gedragsregels OV in Nederland

Bericht door OVNL »

Gedragsregels OVNL:
OV in Nederland is een website voor een door OV-liefhebbers. De site richt zich zowel op mensen met weinig kennis over openbaar vervoer, als mensen met veel kennis over openbaar vervoer. Om ervoor te zorgen dat deze website een waardevolle site is en blijft, is een aantal gedragsregels opgesteld:
  1. Geen bijdragen over of met illegale zaken.
  2. Respecteer anderen, en de mening van anderen. Discussieer over de inhoud, niet over de persoon.
  3. Wees kritisch op je eigen berichten. Zowel op de inhoud en relevantie als op de leesbaarheid en de lay-out. Bedenk of je bericht, bewerking of foto toegevoegde waarde heeft voor OVNL.
  4. Plaats geen bijdragen waarmee je anderen schade toe kan brengen, op welke manier dan ook.
  5. Meer dan een account per persoon is niet toegestaan.
  6. Wees jezelf. Doe niet alsof je belangrijker bent of meer weet dan de rest. Geef iedereen de kans om fouten te maken en bij te leren. Doe niet alsof je iets bent wat je niet bent.
In de verschillende onderdelen van OVNL kunnen extra regels worden vastgesteld. Die worden daar uitgewerkt.

Op OV in Nederland is een team van beheerders actief: forumbeheerders, technisch beheerders en wikibeheerders. Zij worden ondersteund door een groep oud-beheerders. Alle beheerders hebben het recht om bijdragen op het forum of de wiki aan te passen of geheel te verwijderen, en om gebruikers te waarschuwen, rechten te ontnemen of de toegang te weigeren, als zij denken dat dit in het belang van de site is. Mocht je vinden dat een bijdrage niet aan de gedragsregels voldoet, gebruik dan de meldknop bij ieder bericht op het forum of plaats een bericht op de overlegpagina van een van de Wikibeheerders.
Als je twijfelt over de toepassing van de gedragsregels, neem dan gerust contact op met de beheerders (via een PB aan de beheerdersgroep).
Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast