Stichting OV in Nederland

Alle mededelingen over OVNL
Gebruikersavatar
Daantje
OVNL-bestuurslid
Berichten: 5845
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
Locatie: Rotterdam
Contacteer:

Stichting OV in Nederland

Bericht door Daantje »

*tromgeroffel* Het is een feit, Stichting OV in Nederland is opgericht! *O*

Al langere tijd zat dit in de pijplijn en we hebben jullie er zijdelings wel al wat dingetjes over verteld. De laatste tijd zijn Geert en Daantje aan het uitzoeken geweest hoe we OVNL het beste konden professionaliseren. We hebben verschillende dingen uitgezocht en uiteindelijk gekozen voor een stichting. Dit hebben we uitvoerig besproken met de huidige en oud-beheerders en pas geleden hebben we de officiële stukken laten opmaken en ondertekenen bij de notaris dus de stichting is nu een feit!

Belangrijkste doel is het professionaliseren van OVNL. We willen met name de financiële kant goed regelen. In de afgelopen twaalf jaar is OVNL alleen maar groter en groter geworden en daarmee is het op zijn plaats dat OVNL een eigen zakelijke bankrekening heeft. Ook de domeinnaam, server en adsense staan op naam van de stichting of dat gaan we binnenkort regelen. Het wordt dan ook mogelijk om te doneren aan OVNL. Hierover binnenkort meer!

Ook willen we zorgen dat alles wat we nu hebben op het forum en met name ook op de wiki veilig gesteld is voor de toekomst. De uitval van de server van laatst heeft ons wat dat betreft weer wakker geschud.

Natuurlijk heeft de stichting een bestuur, met Geert als voorzitter, Daniël als secretaris, Joel (webguy) als penningmeester en Niels (regenmaker) en Dana (Daantje) als algemene bestuursleden.

Op het forum en de wiki en voor jullie als leden verandert er helemaal niets. De huidige beheerders blijven gewoon beheerder en die blijven ook gewoon hun taken uitvoeren naar hun eigen goed denken. Het bestuur is er voor de officiële dingen en voor de lange termijn visie. Dit gaan we binnenkort verder uitwerken.

We hadden op die avond in 2008 toen we OVNL bedachten nooit verwacht dat we hier uiteindelijk zouden komen dus we zijn natuurlijk super trots! :D
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast