Arriva in uitzinnige vervoering om WK-finaleplaats Oranje

Alles over het Openbaar Vervoer in geheel Nederland.
Gebruikersavatar
Daniel
OVNL-beheerder
Berichten: 35072
Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
Locatie: Amersfoort
Contacteer:

Arriva in uitzinnige vervoering om WK-finaleplaats Oranje

Bericht door Daniel »

Arriva in uitzinnige vervoering om WK-finaleplaats Oranje
Geplaatst op: vrijdag 9 juli 2010 17:41
Laatst bijgewerkt: vrijdag 9 juli 2010 17:43


Vervoerder stemt dienstregeling af en organiseert ludieke acties

Persbericht

Arriva is ontzettend trots en blij met de WK-finaleplaats van het Nederlands elftal. Om dit te uiten draagt met ingang van vrijdag 9 juli al het personeel van de vervoerder een oranjebutton. De buttons zijn voorzien van de tekst: Wij zijn in uitzinnige vervoering! Goede Reis! Ook de website van Arriva heeft tijdelijk een WK-uitstraling gekregen. In verband met de finalewedstrijd aanstaande zondag 11 juli en de huldiging op dinsdag 13 juli in Amsterdam kunnen reizigers op extra inzet van bussen en treinen rekenen.

Vakantiedienstregeling
In veel regio’s waar Arriva rijdt is de vakantiedienstregeling ingegaan. Arriva adviseert reizigers hier rekening mee te houden. De vertrektijden kan men raadplegen via arriva.nl. In de regio Noordoost Brabant en De Meierij heeft de vervoerder voor de finalewedstrijd extra bussen paraat staan om – mocht dit nodig zijn – de Oranjedrukte op te vangen. In Waterland zijn er extra supportmedewerkers aanwezig, net als op de treinstations in Groningen en Leeuwarden. Arriva heeft ook extra treinen paraat staan om in te zetten op de trajecten naar Groningen en Leeuwarden.

Dienstregeling tijdens huldiging
Op dinsdag 13 juli wordt in verband met de huldiging in Amsterdam in de regio Waterland een normale dienstregeling gereden in plaats van een vakantiedienstregeling. Daarnaast is er deze dag een tijdelijke uitstaphalte aan de Prins Hendrikkade, tevens eindpunt. De bussen van Amsterdam naar Waterland vertrekken wel gewoon vanaf het busplatform aan de IJ-zijde.
Reizigers uit de provincies Groningen en Friesland die naar de huldiging in Amsterdam willen, kunnen zich tot maandag 12 juli, 15.00 uur opgeven om voor € 25,- per persoon met een luxe touringcar naar dit evenement te gaan. Arriva Touring zet hiervoor in ieder geval de speciale ‘Er gaat niets boven Groningen’-bus in. Voor meer informatie, aanmelden en vertreklocaties kan men terecht op arrivatouring.nl

Aangename verfrissing
In de treinen van Arriva die van en naar Leeuwarden rijden, hebben reizigers vandaag in verband met de zomerse temperaturen en de aanloop naar de WK-finale een verkoelende traktatie gekregen in de vorm van een waterflesje. Reizigers waren blij verrast met deze aangename verfrissing. Ook volgende week wordt er weer water uitgedeeld in de treinen van Arriva.
Lees verder
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...

Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Plaats reactie

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 31 gasten