Pagina 1 van 1

OV-chip fail bereikt epische proporties

Geplaatst: di 28 sep 2010, 11:51
door find_your_spot
OV-chip fail bereikt epische proporties

Stel, u bezit een villa (of stel, dat is natuurlijk al zo) en om ongenode gasten buiten te houden, beveiligt u deze villa met een dikke deur en inbraakproof slot. Vraag: heeft het dan zin deze deur wagenwijd open te laten staan? Antwoord: nee, tenzij u ook al zo gek bent op water naar de zee dragen en dweilen met de kraan open. Toch is dit wat de NS gaan doen met de OV-chipkaartpoortjes op de stations. Die blijven lekker open staan, al dan niet bemand met personeel. Waarmee het totale nut van de OV-chipkaart wegvalt. Geinig niet? Een kaart bedenken met beveiligingspoorten op de perrons zodat je minder controlepersoneel nodig hebt en dan vervolgens die beveiligingspoorten niet gebruiken zodat je extra controlepersoneel nodig hebt. Netto winst: nul. Maar die OV-chipkaart, dat zieke gedrocht, is wel lekker door de burger zijn strot geduwd. Overdwars, zonder uitchecken, u verliest 20 euro extra, bliepbliep, fail. Ach, dan maar weer met de auto. Veilig, zonder chipkaart, spoorboekloos, altijd eerste klas, geen vouwfietsen om je schenen aan open te halen, altijd leeg prullenbakje, eeuwige stiltecoupé... Jaaaa, de auto, eigenlijk helemaal zo gek nog niet.


http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... he_pr.html

Re: OV-chip fail bereikt epische proporties

Geplaatst: di 28 sep 2010, 19:19
door robert55
Zo'n tekst van geenstijl doet gewoon pijn aan de ogen. Vertalen ze hun koppen eerst met babelfish in het Amerikaans en dan terug in het Nederlands met Google translate?
find_your_spot schreef:OV-chip fail bereikt epische proporties
http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/20 ... he_pr.html

Re: OV-chip fail bereikt epische proporties

Geplaatst: di 28 sep 2010, 21:11
door willy84
Geenstijl is gewoon fun! *O*

Re: OV-chip fail bereikt epische proporties

Geplaatst: di 28 sep 2010, 21:41
door Joshua
Ik vind de manier hoe Geen Stijl dingen breng lachwekkend terwijl het toch gewoon waar is. Ook dit geval weer.

Even als hun nieuwe omroep met het programma PowNews. Ze brengen het zo ontzettend slecht en zo flauw. Terwijl het zo waar is wat ze zeggen.