Ad blocker gedetecteerd: Dit forum wordt mogelijk gemaakt door het tonen van reclames aan onze bezoekers. Helaas worden deze niet getoond en je ondersteunt onze website nu niet. Misschien wil je voor dit forum een uitzondering maken?
Stamppot peen en ui vandaag. Met twee rookworsten, blijkbaar worden die tegenwoordig helemaal recht verkocht als een duopak in plaats van een kromme lange worst
Nu moet ik alleen nog de mosterd vinden
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Man, je moest eens weten hoe mijn voorraadstelling eruit ziet. Bijna 95% van de producten die ik in huis heb zijn van het Albert Heijn huismerk. Er zijn mensen die mij daarop wel een bekritiseren, maar ik vind het gewoon goed spul in een mooie verpakking *O*
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Een wokmaaltijd to go met nasi, beef en chinese pittige soja van Charlie Chui's in Ut. Lekker 3 bakjes sambal erin gekwakt voor wat extra pit en het bijgevoegde zakje kroepoek natuurlijk gedeeld met een lieve conductrice. (A)
Wat stop je in een lente salade? Ik zag vandaag in de supermarkt ''nieuwe oogst komkommers'' 2 voor 1€
Volgens mij worden komkommers het hele jaar door geoogst in een kas? Kan me in ieder geval niet voorstellen dat er nu al ergens komkommers buiten groeien :?
Daniel schreef:@Caspar: Niet in Nederland nee, maar wellicht in een warmer land...
ik vrees toch voor kasgroentes, zoveel landen waar het ook in de winter lekker warm is die veel komkommers verbouwen zijn er niet. Turkije, Egypte, Spanje, Iran. Maar die leveren maar in verhouding maar een procent aan komkommers op wat China jaarlijks oplevert met 26 miljard ton.
Wist je trouwens dat donkergroene komkommers eigenlijk nog niet rijp zijn :)
Wist je dat er een tijd wetgeving is geweest die kromme komkommers verbod. Een komkommer mocht niet meer dan 10 mm per 10 centimeter uit het lood liggen. In Nederland vond je sowieso weinig kromme komkommers in de supermarkt, terwijl in Denemarken juist de kromme komkommers vroeger niet aan te slepen waren.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Tijdens een tussenstop in Ledn met de s2100 ben ik naar Julia's beneden in de hal gerend voor een portie Ravioli Ricotta met Al Salmone en extra zalmsnippers met kaastopping, die ik vervolgens tussen Ledn en Gv heb verorberd. Ging net.
Fles schreef:Ik heb eigenlijk wel zin in bezorgpizza of zo
Nou, dat is het dus geworden. Ik dacht, kom, het is lekker weer, laat ik de Domino's nogeens een kans geven om iets goed te doen. Maar nee hoor. Shoarmapizza zonder knoflooksaus. :N grafbedrijf is het :N
Ik bestel mijn pizza's bij een echt Italiaans restaurant. Het enige nadeel is dat ze niet bezorgen als ze vol zitten, en dat is in de zomer en in de weekends bijna altijd wel het geval. Maar die is echt stukken beter (maar wel duurder) dan al die fastfood pizza ketens. De bezorger is ook een kok die even met de auto komt. Maar vandaag zelf even een pizza uit de vriezer halen à 1,39€ de huismerk mozzarella. De lekkerste die er in de winkel ligt vind ik.