De bedoeling is dat als de patty's down gaan op de grill, men eerst de grilltimer aanzet. Deze gaat na 20 seconden af en dan mag het brood pas down. Dus pas als de patty's 55 seconden op de grill liggen kan men beginnen met dressen. De tasty bestaat per broodje uit 3x saus, groffe ui, sla, tomaat en een plakje kaas, plus nog twee plakjes kaas ernaast. Daarna moet er een handschoen aan, drie baconstrips, handschoen uit, patty's afsteken, plakjes kaas op de patty plaatsen en dan de hielen erop.
Vooral de bacon vreet veel tijd omdat je dan extra stappen moet zetten. Sommige collega's deden daarom direct het brood down als de patty's down gingen, maar dan bleven de hielen vaak zo lang in de toaster dat deze volledig verbrand waren tegen de tijd dat ze eruit kwamen :N
Een ander leuk detail van dat grillstation is trouwens de Quarter Pounder. Bij een goede Quarter Pounder liggen de punten van het plakje kaas onder de burger in hoeken van 45 graden t.o.v. het plakje kaas bovenop de burger
