Wat eten we vandaag?
Re: Wat eten we vandaag?
Vegan schnitzel gemaakt van seitan.
Re: Wat eten we vandaag?
Gewoon een gepaneerde plak seitan dan eigenlijk?
Re: Wat eten we vandaag?
Pasta met salami, rode paprika, rode ui en roomkaas
Re: Wat eten we vandaag?
Zuurkool, gekookte aardappelen en casselerrib.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag?
Integreer nou toch eens een beetje, fransoos!
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Het is in ieder geval geen andouillette.
Re: Wat eten we vandaag?
Ik moet eerlijk toegeven, ik heb wel eens een AAAAA andouillette besteld in een Frans restaurant. De textuur is met niets wat in Nederland aan vlees wordt gegeten vergelijkbaar maar het is wel smakelijk.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Heb ik een koude lunch, is het wéér niet goed.
Re: Wat eten we vandaag?
Boterhammen met belegen Goudse, anders wordt het nooit wat met je
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Ik zat meer te denken aan echte Calvé pindakaas.
Re: Wat eten we vandaag?
Nou vooruit, dat wil ik dan óók nog wel door de vingers zien.
Non oltrepassare la linea gialla
________________________________________________________________________________________________
________________________________________________________________________________________________
Re: Wat eten we vandaag?
Ik heb het ooit op in Dieppe (sowieso een plaats om te vermijden), zonder te weten wat het was. Dat was pas een koude kermis.
Het heeft een heel aparte textuur, echt vies is het ook niet, het heeft alleen een beetje een rare geur.
Re: Wat eten we vandaag?
Vlees eten in Dieppe Dieppe staat juist bekend om de verse coquilles
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
Re: Wat eten we vandaag?
Een hamburger en patat.
Ik reis ongeveer 3x/week van Dt naar Dvd (of Asdz) en terug.
Re: Wat eten we vandaag?
Jaja ... lekkerder dan De Ruyter.
Re: Wat eten we vandaag?
En dat eet je vandaag? Of loop je weer oftopik te ouwehoerderen?
Ik eet nu pinda's, en later vanavond iets van indian chicken curry zoals het er nu uitziet.
Ik eet nu pinda's, en later vanavond iets van indian chicken curry zoals het er nu uitziet.
Re: Wat eten we vandaag?
Vanmiddag heb ik inderdaad een boterham met Venz hagelslag gegeten.
Re: Wat eten we vandaag?
Het bedrijf De Ruyter is opgericht in 1860 en Venz in 1890, dus ik kan helaas niet meegaan in uw betoog.
Bron is wikipedia .
🍉
Re: Wat eten we vandaag?
Allebei stoppen ze melk in hun pure hagelslag. Daarom voor mij gewoon Ah huismerk.
Re: Wat eten we vandaag?
Er zit geen melk in de pure hagelslag van De Ruyter en Venz.
Er zit wel melkvet en of melkeiwit in de hagelslag. Beide zijn producten afkomstig uit volle melk.
Er zit wel melkvet en of melkeiwit in de hagelslag. Beide zijn producten afkomstig uit volle melk.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 99 gasten