Re: [MCD] Centraal: Voor al uw patty's in de bin #3
Geplaatst: vr 28 aug 2015, 17:04
Ik denk dat al die cheeseburgervarianten eigenlijk alleen goed werken bij de restaurants waar de 10:1-grill ook met het BOP-systeem werkt.
Het OVNL-forum
https://ovinnederland.nl/
Zou wel fijn zijn als je extra kaas mag nemen, uitgezonderd op hamburgers.Michael schreef:Maar het zelf samenstellen van je burger is offcieel nog niet toegestaanDeze proef gaat dus laten blijken of het wel of niet gaat werken. Bij restaurants waar je zelf je burger kunt samenstellen (In dit geval alleen Hoorn) Kun je er ook voor kiezen om Jalapenos toe te voegen aan je burger. Dit is sowieso nog niet in ieder restaurant mogelijk aangezien nog niet ieder restaurant voorzien is van Platform Integration ofwel in makkelijkere woorden Made for You.
Is het wel mogelijk om een burger te bestellen waar minder op zit?Michael schreef:Maar het zelf samenstellen van je burger is offcieel nog niet toegestaan![]()
Dat is altijd mogelijk, je kan dingen weg laten.Meltrain schreef:Is het wel mogelijk om een burger te bestellen waar minder op zit?Michael schreef:Maar het zelf samenstellen van je burger is offcieel nog niet toegestaan![]()
Stel: ik ben allergisch voor uien, kan ik dan een hamburger bestellen waar geen ui op zit?
Ketsup, wilde mosterd, rode ui, batavia sla en 2 stuken bacon met een gekruide patty. Heb hem 2 of 3 keer gegeten en heeft het een 7,5.Bee schreef:Ik zag die reclame voor die nieuwe Maestroburger, maar wat zit er op die burger tussen de hiel van het broodje en het vlees?
Dan heb je nu de kans om het toetelichten, want dat zit er tussen hiel en brood zo als ik je vraag lees.Bee schreef:Dat is geen antwoord op mijn vraag.
In de tv reclames gebruiken ze ook lijm om de sesamzaadjes evenwijdig op het broodje te plakken.Bee schreef:Je legt net uit wat er tussen de kroon en het vlees zit. Maar in de TV-reclame is heel duidelijk te zien dat er ook een vage geelbruine substantie tussen de vlees en de hiel (=ONDERKANT) zit.
Een gast zeurt niet, een gast betaalt jouw salaris. Dus als die gast bepaalde wensen heeft, dan regel je dat links of rechtsom...Gideon schreef:Zou wel fijn zijn als je extra kaas mag nemen, uitgezonderd op hamburgers.
Dit kan irritatie voorkomen als de gast blijft zeuren. Voor mij is dat wel een 2de plaats waar op de irritatie lijst.
Het is prima mogelijk, je pakt een extra plakje/stuk van welke meuk meneer/mevrouw ook extra wilt en tyft dat op het betreffende broodje *O* :XGideon schreef:Extra ingrediënt vragen en door blijven zeuren als je zegt dat dat niet mogelijk is of tegen de bedrijfsregels.
Daar zit niks tussen.Bee schreef:Ik zag die reclame voor die nieuwe Maestroburger, maar wat zit er op die burger tussen de hiel van het broodje en het vlees?
Er gaat een proef starten bij het McDonald's restaurant in Hoorn om extra producten toe te voegen aan het broodje. Dat kan bijvoorbeeld extra saus of kaas zijn maar je hebt ook de optie om jalapenos of bacon toe te voegen. Dat allemaal tegen meerprijs uiteraard. Het is alleen mogelijk bij restaurants met het nieuwe productiesysteem Platform Integration. (broodjes worden bij dat systeem op bestelling gemaakt. Het enige wat van te voren gebakken wordt zijn de patties die daarna warm gehouden worden) McDonald's is bezig om geleidelijk aan de restaurants om te bouwen naar Platform Integration.Aking schreef:Het is prima mogelijk, je pakt een extra plakje/stuk van welke meuk meneer/mevrouw ook extra wilt en tyft dat op het betreffende broodje *O* :X
Dat is altijd mogelijk, je kan dingen weg laten.Gideon schreef:Meltrain schreef:Is het wel mogelijk om een burger te bestellen waar minder op zit?Michael schreef:Maar het zelf samenstellen van je burger is offcieel nog niet toegestaan![]()
Stel: ik ben allergisch voor uien, kan ik dan een hamburger bestellen waar geen ui op zit?
Toch lijkt het zo. Is het broodje zo vaag dan.Michael schreef:Daar zit niks tussen.Bee schreef:Ik zag die reclame voor die nieuwe Maestroburger, maar wat zit er op die burger tussen de hiel van het broodje en het vlees?
Aan de andere kant kun je ook niet verwachten dat een restaurant aan alle allergieën volledig tegemoet komt. Het is simpelweg onmogelijk te voorkomen dat er sporen van noten/gluten etc. in je eten terecht komt. Er wordt gelijkertijd met zoveel verschillende producten gewerkt, in een vaak kleine keuken in een zeer korte tijd. Het is dus niet altijd onwil danwel gebrek aan besef over allergieën. In de opleidingen van keukenpersoneel wordt hier best veel aandacht aan besteed. (Familieleden van mij werken/hebben gewerkt in de horeca, vandaar dat ik dat weet).Daniel schreef:Eigenlijk vindt ik het maar treurig dat voor zoiets simpels al een wet nodig is. Al is het wel zo dat in sommige horeca een behoorlijk gebrek van besef over allergieën bestaat.
Heb zelf bv. een notenallergie en heb ondertussen alles van simpelweg de nootjes er vanaf scheppen tot middenin de kerstdrukte speciaal een heel afwijkend allergeenvrij dessert maken wel meegemaakt. Zit een wereld van verschil tussen hoe hiermee omgegaan wordt. Waarbij het vermelden soms ook wel wat doorslaat.
Als producten in dezelfde fabriek worden gemaakt waar bijvoorbeeld ook producten met noten worden gemaakt kan het zijn dat er sporen van noten in producten terecht komen waarbij het op het eerste gezicht niet logisch is dat die sporen zich daarop bevinden.Daniel schreef: Maar ik doelde meer op de "sporen van ..." die je in de meest bizarre dingen kunt tegenkomen waar de aanwezigheid van die sporen allesbehalve logisch is.
Ja, toevallig voldoe ik aan je voorbeeld ;) gaat altijd prima en omdat ze je broodje speciaal voor je maken is ie ook nog extra vers.Meltrain schreef:Is het wel mogelijk om een burger te bestellen waar minder op zit?Michael schreef:Maar het zelf samenstellen van je burger is offcieel nog niet toegestaan![]()
Stel: ik ben allergisch voor uien, kan ik dan een hamburger bestellen waar geen ui op zit?
Sporen zijn in mijn geval ook niet zo'n heel groot probleem gelukkig. Dat afschrapen vond trouwens niet van een broodje plaats, maar van de slagroom op een dessert (anders was het nieteens te zien geweest). En ja, ik had het al bij het bestellen aangegeven dat ze er geen nootjes op moesten strooien. Dit gebeurde dus nadat ik het weer terug naar de keuken stuurde omdat ze er toch op zaten.Ronaldussen schreef:Aan de andere kant kun je ook niet verwachten dat een restaurant aan alle allergieën volledig tegemoet komt. Het is simpelweg onmogelijk te voorkomen dat er sporen van noten/gluten etc. in je eten terecht komt. Er wordt gelijkertijd met zoveel verschillende producten gewerkt, in een vaak kleine keuken in een zeer korte tijd. Het is dus niet altijd onwil danwel gebrek aan besef over allergieën. In de opleidingen van keukenpersoneel wordt hier best veel aandacht aan besteed. (Familieleden van mij werken/hebben gewerkt in de horeca, vandaar dat ik dat weet).
Natuurlijk, afschrapen van nootjes van een broodje is niet de meest elegante/veilige methode (je kunt ook zorgen dat je wat broodjes zonder nootjes in huis hebt), maar helemaal sporenvrij iets klaarmaken is gewoon praktisch onmogelijk. Tenzij je flink voor je gerecht wil betalen zodat men een noten/gluten/whatever-vrije keuken kan bouwen ;)