Wat eten we vandaag? #9
-
- Berichten: 427
- Lid geworden op: za 09 mei 2009, 16:53
- Locatie: Breda
Re: Wat eten we vandaag? #9
Vanavond Ovenschotel met chineese kool, aardappelpuree, gehakt, panneer meel en wat kruiden. Van niemand minder dan ons eigen moederke.
- Ardan
- Oud-beheerder OVNL
- Berichten: 13293
- Lid geworden op: wo 10 jun 2009, 21:52
- Locatie: Deventer / Doesburg
Re: Wat eten we vandaag? #9
Heb een grote pan macaroni op het vuur staan, straks ham en kaas erdoorheen knallen :D
Kan me nog wel herinneren van toen ik nog bij mijn moeder woonde dat we altijd ruzie maakten om wie het eerst naar de pan mocht rennen om een nieuw groot bord op te scheppen, we konden ons er allebei helemaal ziek aan eten *O*
Kan me nog wel herinneren van toen ik nog bij mijn moeder woonde dat we altijd ruzie maakten om wie het eerst naar de pan mocht rennen om een nieuw groot bord op te scheppen, we konden ons er allebei helemaal ziek aan eten *O*
Gediplomeerd ongeluksmagneet
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6604
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Aardappels, bloemkool met kaas en rollade :)
-
- Berichten: 16396
- Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Re: Wat eten we vandaag? #9
Ik heb weer wat hamburgers met champignons gebakken :)
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 40745
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Hier 'n ovenschotel-achtige toestand... laagje aardappelpuree, laagje rul gebakken gehakt, rode kool, appelmoes en nog wat puree. Dat geheel dan weer even onder de grill.
Smaakte best goed :)
Smaakte best goed :)
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6604
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Preipasta met ham en kaas
Was lekker maar ik vond het wel een beetje flauw, zou er de volgende keer meer kruiden ofzo doorheen doen. Had er een tomatensalade bijgemaakt, dat was wel lekker :)
Was lekker maar ik vond het wel een beetje flauw, zou er de volgende keer meer kruiden ofzo doorheen doen. Had er een tomatensalade bijgemaakt, dat was wel lekker :)
- Daniel
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 40745
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 16:29
- Locatie: Amersfoort
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Gebakken scholfilet met spinazie
Smaakt goed maar is wel redelijk machtig (afhankelijk van hoeveel kaas je gebruikt natuurlijk...)
Smaakt goed maar is wel redelijk machtig (afhankelijk van hoeveel kaas je gebruikt natuurlijk...)
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Mijn foto's: https://www.flickr.com/dbleumink/
-
- Berichten: 3915
- Lid geworden op: di 05 mei 2009, 20:57
Re: Wat eten we vandaag? #9
Schuldgevoel-vrije gehaktballetjes (want van de grill, dus zonder toegevoegde boter, olie of vet). Het enige nadeel is dat ze door de klapgrill niet rond maar vierkantig worden, maar het smaakte er niet minder om. 

Vallend blad maakt rails glad.
-
- Berichten: 6589
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 10:37
Re: Wat eten we vandaag? #9
En dat op DierendagSchuldgevoel-vrije gehaktballetjes

Een pizza van AH excellent. Lekker simpel dus vanavond.
-
- Berichten: 16396
- Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Re: Wat eten we vandaag? #9
ik had zweedse gehaktballetjesmet champignons en uien en aardappeltjes. Uit zoeen koude doos 

-
- Berichten: 3915
- Lid geworden op: di 05 mei 2009, 20:57
Re: Wat eten we vandaag? #9
Waarom krijg ik nu toch ineens visoenen van Belgische conductrices...?Fles schreef:Uit zoeen koude doos

Vallend blad maakt rails glad.
- Ardan
- Oud-beheerder OVNL
- Berichten: 13293
- Lid geworden op: wo 10 jun 2009, 21:52
- Locatie: Deventer / Doesburg
Re: Wat eten we vandaag? #9
Het Grote Voordeel van werken in de horeca is dat je de meest lekkere maaltijden voorgeschoteld krijgt :D Hoewel ik geen flauw idee had waar ik eigenlijk op zat te kauwen vandaag. Zat in ieder geval gele rijst bij, één of andere vleessoort met één of andere saus, beetje groentemeuk, en snackdingetjes waarvan ik niet precies kon zeggen wat erin zat. Maar was wel heel lekker 
En uiteraard, als de buffetten worden uitgehaald, pakt iedereen een lepel en snaait mee wat er te snaaien valt :D En de toetjesparade niet te vergeten *O* Roomsoesjes in een grote bak chocoladesaus, heeft een uur op het buffet gestaan en was dus getransformeerd in één grote drabzooi, maar smaakte oh zo hemels :D Taartjes, puddinkjes, koekjes....
Alles uiteraard gratis en voor niks terwijl de gast 32,50 betaalt voor een driegangenmenu :D

En uiteraard, als de buffetten worden uitgehaald, pakt iedereen een lepel en snaait mee wat er te snaaien valt :D En de toetjesparade niet te vergeten *O* Roomsoesjes in een grote bak chocoladesaus, heeft een uur op het buffet gestaan en was dus getransformeerd in één grote drabzooi, maar smaakte oh zo hemels :D Taartjes, puddinkjes, koekjes....
Alles uiteraard gratis en voor niks terwijl de gast 32,50 betaalt voor een driegangenmenu :D
Gediplomeerd ongeluksmagneet
-
- Berichten: 16396
- Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Re: Wat eten we vandaag? #9
Waarom denk jij dat ik uit dozen van Belgische conductrices eet? :oDexter schreef:Waarom krijg ik nu toch ineens visoenen van Belgische conductrices...?Fles schreef:Uit zoeen koude doos
Leg eerst maar eens uit hoe jij denkt dat er Zweedse ballen in dozen van Belgische conductrices terecht komen

- Meltrain
- Donateur
- Berichten: 22888
- Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:29
- Locatie: Delft
Re: Wat eten we vandaag? #9
Slecht.
Ik eet vanavond 3 b's: bloemkool, Belgische friet en braadworst. :D

Ik eet vanavond 3 b's: bloemkool, Belgische friet en braadworst. :D
Ik reis ongeveer 3x/week van station Delft naar metrostation Spaklerweg (in Amsterdam) en weer terug.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6604
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Hier vanavond hutspot met braadworst :)
-
- Oud-beheerder OVNL
- Berichten: 3542
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 20:18
- Locatie: Amsterdam
Re: Wat eten we vandaag? #9
Ik ga zo naar de pizzeria om de hoek. Gewoon hard zin in.
De trein bewaren bij kamertemperatuur, op een schone en droge plek. Voor houdbaarheidsdatum: zie weerbericht.
-
- Berichten: 16396
- Lid geworden op: wo 12 mar 2008, 21:19
Re: Wat eten we vandaag? #9
Pizza shoarma. Uit een WARME doos. Wat zeg je me daarvan Dexter? 

-
- Oud-beheerder OVNL
- Berichten: 3542
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 20:18
- Locatie: Amsterdam
Re: Wat eten we vandaag? #9
Heb je een incentive met je werk gewonnen, word je naar een wokrestaurant gestuurd. Wat een cliché.
De trein bewaren bij kamertemperatuur, op een schone en droge plek. Voor houdbaarheidsdatum: zie weerbericht.
- Daantje
- OVNL-bestuurslid
- Berichten: 6604
- Lid geworden op: zo 09 mar 2008, 18:05
- Locatie: Rotterdam
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Ach, wij moesten destijds gaan wokken met de afdeling in het kader van teambuilding. Als je een etentje weet waarbij je nog minder met elkaar aan tafel zit :?
- Suus
- Berichten: 52228
- Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
- Locatie: Delfshaven
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Vandaag groentes met groenteburger gegeten.
Nog een tip GRATIS PIZZA (t/m 10 oktober, moet klaargemaakt worden in een warme doos)
Nog een tip GRATIS PIZZA (t/m 10 oktober, moet klaargemaakt worden in een warme doos)
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
-
- Berichten: 3915
- Lid geworden op: di 05 mei 2009, 20:57
Re: Wat eten we vandaag? #9
Dat ofwel je vriezer kapot is, of die van je supermarkt. Of je was te lui om die pizza uit de doos te halen voor je hem in de oven schoof of je hebt er een laten bezorgen of afgehaald. Kortom, opties genoeg.Fles schreef:Pizza shoarma. Uit een WARME doos. Wat zeg je me daarvan Dexter?

En hoe er Zweedse balletjes in de dozen van Belgische conductrices komen, tja... Mensen doen de vreemds dingen. Was er niet een tijdje geleden een Bulgaarse vrouw langs de snelweg aangehouden, die zich vervolgens uitkleedde en nepgouden sieraden in zichzelf probeerde te verstoppen? Dan kunnen er vast ook Zweedse gehaktballetjes bij.

Vallend blad maakt rails glad.
-
- Berichten: 4180
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 23:14
Re: Wat eten we vandaag? #9
Gisteren gewokt in Het Oosten in Amersfoort :).
Proud Titans Supporter
Ach, zak er toch allemaal in
Ach, zak er toch allemaal in
- Ardan
- Oud-beheerder OVNL
- Berichten: 13293
- Lid geworden op: wo 10 jun 2009, 21:52
- Locatie: Deventer / Doesburg
Re: Wat eten we vandaag? #9
Volgens mij ligt Amersfoort toch echt in Het Midden 
Mijn huisgenoot ging om 12 uur patat bakken voor de lunch, inclusief de daarmee gepaard gaande rook door het huis. Het is maar waar je zin in hebt. Hij bakt ook pizza's op de meest idiote tijden. (eet hij ook wel eens gezond? Ja hoor, af en toe..)

Mijn huisgenoot ging om 12 uur patat bakken voor de lunch, inclusief de daarmee gepaard gaande rook door het huis. Het is maar waar je zin in hebt. Hij bakt ook pizza's op de meest idiote tijden. (eet hij ook wel eens gezond? Ja hoor, af en toe..)
Gediplomeerd ongeluksmagneet
- Suus
- Berichten: 52228
- Lid geworden op: ma 17 mar 2008, 17:42
- Locatie: Delfshaven
- Contacteer:
Re: Wat eten we vandaag? #9
Als het gaat roken bij het frituren zou ik toch dringend eens het frituurvet vervangen. Frituren is al niet de meest gezonde bereidingswijze, maar oud frituurvet is echt heel erg slecht voor de gezondheid. Ja, ik weet dat frituurvet vervangen een rotklus is, maar met vloeibaar frituurvet gaat het nog altijd beter dan met dat ontzettend gore vast frituurvet.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
-
- Berichten: 6424
- Lid geworden op: do 13 mar 2008, 02:09
Re: Wat eten we vandaag? #9
Met vloeibaar frituurvet is het juist een ramp om de friteuse schoon te maken, hebben we zowel zelf ervaren als ook van de horecagroothandel chauffeur gehoord; de ene na de andere klant klaagde erover. Dus wij (en diverse andere bedrijven) zijn met dat vloeibare spul al snel gestopt.
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Ahrefs [Bot], Google [Bot] en 13 gasten