Ad blocker gedetecteerd: Dit forum wordt mogelijk gemaakt door het tonen van reclames aan onze bezoekers. Helaas worden deze niet getoond en je ondersteunt onze website nu niet. Misschien wil je voor dit forum een uitzondering maken?
Vanavond verse pizza gemaakt met erop 'n mix van gele en rode paprika, ui, champignons, salami en kaas. En verder nog gekruid met wat Italiaanse kruiden.
Erg lekker maar werd wel een wat dik belegde pizza en daardoor wat lastig te snijden
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Vanavond heerlijk gegeten bij Goesting in Utrecht. Op kosten van het werk om een recordjaar te vieren :-)
Tijd vliegt toch wel op zo'n avondje waarop je eens met wat andere collega's in gesprek raakt.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...
Ik snap niet wie ooit bedacht heeft om witte kool zo toe te takelen dat het niet meer te eten is en je erg je best moet gaat doen om ermee nog iets smakelijks op tafel te kunnen zetten.
Witte kool ligt zwaar op de maag en stinkt als je het kookt. Zuurkool is lichter, veel gezonder en stinkt niet bij het koken. En als je het beetje goed bereid met wat wijn en kruiden is het heerlijk.
Raadpleeg de praktische modaliteiten staande op de achterzijde van dit bericht voor het indienen van een reactie.
De plaatselijke Olifant verkocht onlangs insectenburgers.
Toch maar eens geprobeerd.
Jammer genoeg zijn ze inmiddels uit het assortiment gehaald.
Erg smakelijk, en heel goed voor de gasrekening.
I used to think that my life was a tragedy, but now I realise, its a fucking comedy ; )
Uitgebakken spekjes, even roergebakken samen met een half uitje, rode paprika, rode peper en kerriepoeder en dan nog even gekookte spruitjes 2 minuutjes mee roerbakken. En dat samen met aardappelpuree.
Schapekop in de Keistad
Dagelijks Amersfoort - Veenendaal-De Klomp en weer terug...