Bericht van het forumbeheer

Op zoek naar een reisgenoot? Op zoek naar ander contact? Gewoon wat te zeggen? Doe het hier!
Gesloten
Tom024
OVNL-beheerder
Berichten: 2051
Lid geworden op: zo 22 feb 2015, 09:37

Bericht van het forumbeheer

Bericht door Tom024 »

Er worden de laatste tijd veel berichten in verschillende topics gerapporteerd, zoals het Coronatopic. Veel van deze topics passen niet bij de oorspronkelijke focus van dit forum, openbaar vervoer, maar het blijkt dat deze voor veel gebruikers wel een belangrijk onderdeel van OVinNederland vormen. Als beheerders zijn we nu echter veel tijd kwijt aan deze topics, terwijl wij ons liever focussen op de onderwerpen rondom openbaar vervoer.

Wees daarom een beetje aardig voor elkaar. Een meningsverschil is niet direct een belediging. Het spelen op de man mag niet en zal ook gemodereerd worden. Als beheerders zullen we bij iedere melding een afweging maken of, en op welke wijze, er een gevolg aan gegeven wordt. Wij hopen dat een ieder zich bewust is wat hij/zij hier plaatst en ook het respect voor elkaar kan opbrengen om een ieder in zijn/haar waarde te laten.

We snappen dat iedereen op zijn/haar eigen manier omgaat met deze tijd. Een tijd met veel onzekerheden, veel dingen die niet kunnen of mogen en weinig (fysiek) contact met andere mensen. Veel mensen hebben een korter lontje dan gebruikelijk en online is het nog makkelijker om ergens op te reageren. Wij hopen dat iedereen wil meehelpen dit forum open te houden en ruimte geven aan de mening van een ieder.

Het is ook begrijpelijk als je in deze tijd niet zo lekker in je vel zit. Er zijn zoals gezegd veel onzekerheden, beperkingen en weinig perspectief. Wil je je ei kwijt, maar kun/wil je dat niet bij iemand in je omgeving? Dan staat mijn PM-box voor je open. Erover praten met een ander lucht echt op.

Met vriendelijke groet,
Team Beheer OVinNederland
Gesloten

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 5 gasten